Er du vores nye eventkoordinator?

29. september 2016

3-4 timer om ugen

X-perimentet søger en freelance event-koordinator, som har lyst til at være med til at bestemme egne arbejdstider og arbejdsopgaver.

Vi forestiller os, at du påtager dig opgaver, der svarer til 3-4 arbejdstimer om ugen – med mulighed for at det kan udvikle sig til mere. Du kan som udgangspunkt arbejde hjemmefra, men du skal indimellem kunne mødes med os på X-perimentet.

Du kommer selv til at være med til at forme jobbet, så vægtningen af arbejdsopgaver bliver med udgangspunkt i dine kompetencer og passioner.

Blandt dine arbejdsopgaver kan være

– Kommunikation med medlemmer og arrangører
– Opsøgende arbejde i forhold til interessante kursusarrangører, eventmagere, undervisere og foredragsholdere.
– Koordinering af kalender og lokaler
– Eventbeskrivelser og tekstredigering
– Nyhedsbreve og facebookopdateringer

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke så vigtig. Det vigtige er, at du er selvstændig, handlekraftig og effektiv. Du skal brænde for at være med til at skabe og styrke spændende begivenheder og fællesskaber i Esbjerg, og du skal være god til at samarbejde med mange forskellige slags mennesker. Du skal være vant til at bruge facebook, og skal kunne begå dig (eller lære at begå dig) i WordPress, sådan at du kan lave opdateringer på hjemmesiden. Derudover er det en fordel, hvis du har et godt kendskab til Esbjerg og et stort netværk.

Løn efter aftale.

Kontakt Mia Lyberth på:
mia@x-perimentet.dk eller tlf. 26 28 40 46.