Brug X-perimentets lokaler – Bliv arrangør

For undervisere, kursusansvarlige, workshopledere, foredragsholdere og andre eventmagere


1. sal – meget lys

Stueetagen – Atmosfære og hygge

Lokaler til dine events

Hvad enten du vil undervise i yoga eller mavedans – starte et bulgarsk kor, eller afholde spændende foredrag – så kan du gøre det som arrangør i X-perimentet.

Du kan selv booke lokalerne i den interne booking-kalender. (Opret dig som bruger under “login” og gå derefter til “Book lokaler

Hvis du ønsker det, kan vi sætte billetbestilling op til dit event her på hjemmesiden.

For musikere:
Kunne du/I tænke jer at holde en koncert på X-perimentet, så ring og få en snak med os om det.
X-perimentet arrangerer ikke selv koncerter, men det er somme tider muligt at låne lokalerne som musiker. Især hvis I er interesserede i at tilbyde nogle frie pladser til medlemmer af X-perimentet. I disse tilfælde hjælper vi gerne til med at lægge begivenheden på vores hjemmeside, og frivillige er ofte praktisk behjælpelige til selve koncerten. Men det er jeres eget arrangement, og jer selv der vælger hvad det skal koste i entré. Ring til Mia på tlf 26 28 40 46, for at høre nærmere om at låne X-perimentet til koncerter.

Bliv fast arrangør i X-perimentet

Som fast arrangør betaler du mindre for at bruge X-perimentet med et arrangør-abonnement. Du trækkes automatisk et månedligt beløb for; 2, 4 eller 6 timer. Du kan skifte mellem de forskellige pakker – og kan når som helst afmelde ordningen.

Hvis vi aftaler at du giver medlemmer fordele, så kan du endda få fordoblet dine timer til samme pris. Læs mere under de enkelte arrangør-medlemskaber herunder.